Wij zijn Lino & Moos en samen met jou willen wij de wereld een duurzamere en socialere plek maken!

Wij zijn Lino & Moos en samen met jou willen wij de wereld een duurzamere en socialere plek maken!
Kom daarom de spullen van je kind, die niet meer gebruikt worden, bij ons inbrengen en:

❤️♻️ Draag bij aan een duurzamere ♻️ wereld

❤️♻️ Maak er een ander kind blij mee 😊

Lino en Moos is een winkel met tweedehands artikelen voor kinderen. De winkel is, sinds september 2018, gelegen in de bruisende Jan van Galenstraat 107. Precies op de grens van twee hippe en vernieuwende stadsdelen; de Baarsjes en Bos en Lommer.  

DE WINKEL

Lino & Moos is een ruime winkel, gevestigd in een prachtig ruim hoekpand met veel licht. Zowel tweedehands (merk)kleding, als boeken en een collectie kwalitatief speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar wordt er in- en verkocht. Door een grote klantenkring worden er vrijwel elke dag prachtige spullen ingebracht. Wij selecteren de mooiste spullen en bieden deze aan in de winkel, waardoor je telkens weer unieke items kunt kopen.  

DUURZAAM

Door bij ons tweedehands kleding in te brengen en/of spullen te kopen draag je bij aan een duurzamere wereld. De ingebrachte artikelen krijgen een tweede leven, maken iemand anders blij. Het leukste is dat jij er ook wat aan verdient  en zo weer ander prachtige spullen bij ons kunt kopen. Kleding en spullen die niet zijn verkocht gooien we niet weg, maar krijgen een juiste herbestemming! Ook binnen de winkel werken we zo duurzaam mogelijk.  

WIL JE ZELF INBRENGEN?

Inbrengen kan op iedere doordeweekse dag, van dinsdag t/m vrijdag, van 10:00 tot 15:00 uur.  Meer informatie over inbrengen vind je hier.  

WAT KAN JE VINDEN IN DE WINKEL?

We hebben artikelen van geboorte tot in de puberteit.